Minte-König, Bianka – KALANDOS FLÖRTÖK & SZERELMI ÁLMOK
Kati Körül összeomlik az egész világ. Mindig problémája volt az alakjával, és lám, most mégis egy divatcég modellnek kéri fel. Ráadásul a partnere a lányok bálványa, Maxi, a flörtkirály lesz.
Mila és Hanna hiába figyelmeztetik a rá leselkedő veszélyre. Mindezen felül Tobival is csak baj van. De mit tegyen az ember a hasában repkedő lepkék ellen?

Minte-König, Bianka – TÉTOVA MEGASZTÁR
Wow! Hanna soha nem gondolta volna, hogy esélye lenne egy megasztár válogatáson. És most hirtelen a popsztár-cirkusz kellős közepén találja magát! A gond csak az, hogy a barátja teljesen mellőzve érzi magát. Amíg fel nem tűnik a színen Linda…

McGuire, Lizzy – A SZERELEM SZÍNRE LÉP
Lizzie legjobb barátnője dadog, izzad és összeszorul a gyomra. Lehet, hogy influenzás lett? Nem, ez valami sokkal súlyosabb: szerelemítisz. Mióta színjátszásórán meglátta Ryan Adamset a színpadon, másról sem beszél, csak róla. Ám amikor a fiú előtt áll, izgalmában egy szót sem tud kibökni, így Lizzienek kell segítenie. A srác pedig csak annyit lát, hogy Miranda meg sem szólal, csak ha Lizzie súg neki, így érthető, hogy azt hiszi, igazából Lizzie az, aki szerelmes belé. Mi ez, ha nem dráma?!

Lockhart, E –A PASILISTA
Ruby Oliver tizenöt éves és pszichológushoz jár. Bár ez kicsit szokatlan, ne ítéljünk elhamarkodottan: elég nehéz időszakot ért meg az elmúlt tíz napban: – szakított vele a pasija – szakított vele a legjobb barátnője (Kim) – szakított vele a többi barátnője is (Nora, Tücsök) – valami gyanúsat művelt egy pasival – valami felnőtteset művelt egy pasival – összeveszett egy pasival – megitta élete első sörét (valaki a kezébe nyomta) – és az anyja rajtakapta (aú!) – volt egy pánikrohama (nagyon rémisztő) – elvesztett egy meccset (ő a kapus) – elrontott egy matekdogát (bár ki fogja javítani) – megsértette Meghan érzéseit (még ha nem is igazán barátok) – kivetette magából a társadalom (senki nem ül vele ebédnél) – tele van firkálva a nevével a lányvécé (és ki tudja, hogy mi van a fiúkéban?) De aggodalomra semmi ok. Ruby azért él, hogy elmesélje.

Leiner, Laura – A SZENT JOHANNA GIMI – KEZDET
Új magyar ifjúsági könyvsorozat nyolc kötetben a nagyon tehetséges fiatal szerző tollából! Ha elkezded, biztosan nem tudod majd letenni!!! Tuti, hogy függővé válsz!

Egy sorozat a való életről
Egy sorozat, amely itt és most játszódik
Egy gimi, ahová mindenki szívesen járna
Srácok, akik olyanok, mint te és mégis mások
A történet rólad is szól!