Филм „Мали Принц“ биће приказан у оквиру летњег биоскопа у Народној библиотеци „Јован Поповић“ у четвртак, 15. августа са почетком у 21 сат. Улаз је бесплатан. 

Синопсис: 

У ужурбаном модерном времену девојчица одраста уз строгу, амбициозну и пожртвовану мајку која је припрема за реалан живот у свету одраслих. Она упознаје Авијатичара, суседа, старијег ексцентричног, али љубазног човека и међу њима се рађа топло и искрено пријатељство.

Он је уводи у необичан свет где је све могуће, свет у који га је давно увео Мали Принц, дечак са друге планете кога је срео када се његов авион срушио у Сахари. Тако почиње магично и емотивно путовање Девојчице кроз њену сопствену имагинацију и кроз универзум Малог Принца. Она поново проналази своје детињство и схвата да су везе међу људима оно што је највредније у животу, а да се најбитније ствари препознају срцем. Филм је адаптација чувеног истоименог романа Антоана де Сент Егзеперија, једне од најчитанијих књига свих времена (продато око 140 милиона примерака).

Гласови синхронизације: Анђела Џаферовић, Алекса Радујко, Јелена Томашевић, Михајло Миша Јанкетић, Никола Булатовић, Драган Вујић Вујке, Иван Јевтовић, Снежана Јеремић Нешковић, Милан Антонић, Предраг Дамјановић, Наташа Балог.

 

Погледајте трејлер за филм https://www.youtube.com/watch?v=1wrO-sy1IZQ