Bartos Erika – ANNA, PETI ÉS GERGŐ – GERGŐKÖNYV
Ha ismered Anna, Peti és Gergő történeteit, akkor biztosan kíváncsian várod, miről szól a Gergőkönyv! Ebben a könyvben sok mesét olvashatsz Gergőkéről, a család legkisebb tagjáról. Olvashatsz körömvágásról, szúnyogcsípésről, kiskecskékről, a szerszámosládáról és arról is, milyen jó Apa nyakában ülni!

Móra, Ferenc – A GAVALLÉR ZSIRÁF
Bálba készül a zsiráf, ahol ő akar lenni a legeslegszebb. Az állatkert lakói csúfolódva a tudtára adják, hogy gallér nélkül nem lesz gavallér. A zsiráf szégyenében ezért elmegy a városba, hogy gallért vegyen magának. A divatáru boltban történteket elolvashatjátok e mesekönyvből.

Stilton, Geronimo – MENTSÜK MEG A FEHÉR BÁLNÁT
Kedves rágcsálóbarátaim!
A nevem Stilton, Geronimo Stilton. Itt Rágcsáliában, Egér-sziget fővárosában a könyveim mind bestsellerek! Hát nem olvastátok még őket? Igazán mulatságos történetek: könnyebbek, mint a friss mozzarella, kívánatosabbak, mint az edami, és ízesebbek, mint az érett parmezán… igazán bajuszemelő történetek, szavamra!
Mentsük meg a fehér bálnát!
Egy tikkasztó nyári délelőtt az irodámban üldögéltem, amikor belépett Patty Spring, és nyaralni hívott a Bálna-öbölbe. El sem akartam hinni! Egy romantikus vakáció Pattyvel?! Mi lehet ennél csodálatosabb? Sajnos azonban a dolgok nem épp úgy alakultak, ahogy terveztem…

Hopkins, Cathy – LÁNYOK, RANDIK, TRENDI CUCCOK
„Ott hevertem a babzsákon Iz mellett, és boldog voltam. Iz és én. Kettesben beszélgetünk mindenféléről, és Iz megjósolja a jövőmet. – Mit mond a kártya, Madame Rose? – Ó, érdekes – mormogta Iz. – Nagyon érdekes. Az a kártya, amely keresztez téged, a Szerencsekerék. Új fejezetet jelent. Fordulópontot.” Lucy azonban mindenre vágyik, csak arra nem, hogy fordulópont következzen be az életében. Ugyanis váratlanul minden megváltozik körülötte, és számtalan fontos döntés meghozatalára kényszerül. Mindenki más tudja, mi akar lenni, csak épp ő nem. Izzy mostanában Nestával barátkozik, és Lucy egyáltalán nem lelkes ezért az újsütetű „háromszögért”…